Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Ямболските ротарианци дариха медицинска апаратура за областната болница „Св. Пантелеймон“

Ямболските ротарианци дариха медицинска апаратура за областната болница „Св. Пантелеймон“. Спешното отделение на ямболската държавна болница вече ще разполага с нов и съвременен видеоларингоскоп за трахеална интубация. Дарението е на стойност над 4000 лева.

„Ротари клуб“ винаги се стреми към добри дела в името на обществото. Надяваме се с този уред, лекарите от нашата болница да спасяват човешки животи и да бъде в улеснение на тяхната работа“, каза президентът на ямболските ротарианци Георги Амуджиев.

Видеоларингоскопът ще бъде много полезен за животоспасяващи дейности. От ковид пандемията насам, това е най-голямото дарение за Спешното отделение в ямболската болница, каза началникът на отделението д-р Райно Георгиев. Той изказа своята и от името на колегите си и директора на болницата искрена благодарност.

Нуждата от закупуване на уреда е подкрепена единодушно от всички ротарианци, добави Георги Амуджиев. „Правим това дарение с дълбока признателност към професионализма и всеотдайността на работещите в Спешно отделение лекари, на чиято помощ разчитаме всички жители на Ямбол и региона“, каза още президентът на „Ротари клуб“ – Ямбол.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button