Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ТОП новини
Популярно

Община Тунджа организира безплатни летни лагери за ученици в местността Бакаджик край Ямбол

Община Тунджа за пореден път организира безплатни лагери за ученици в местността Бакаджик. Тази година летен отдих е осигурен за 90 деца от училищата в тунджанските села. Средствата са от общинския фонд за подпомагане на ученици и студенти с високи постижения в образованието, изкуството и спорта, съобщи кметът Георги Георгиев.

Петдневните ученически лагери ще се състоят в периода от 3 юли до 1 септември. Децата ще летуват на групи по десет в Посетителския център в лесопарка. Те ще имат възможност да посетят културно-исторически и природни забележителности в лесопарка, да участват в занимания по интереси – спортни дейности, дискусии, пленери.

Постъпленията в общинския фонд се набират чрез Коледния бал – най-мащабната благотворителна инициатива в общината. В последното му четиринадесето издание през 2022 г. бяха събрани рекордните до момента 109 хил. лева. Средствата се използват и за стипендии за ученици, както и в подкрепа на лечение на деца и младежи от община Тунджа.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button