Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Жители на ямболското село Калчево излязоха на протест, след като бус помете три коли и блъсна пешеходец

Опасен участък изкара жители на ямболското село Калчево на протест. Поредният инцидент стана вчера, на 23 март. Шофьорът на товарен бус изгуби управлението и блъсна три коли. Пострадал е 54-годишен мъж от селото, който е с фрактури. За щастие пътувалите в буса не са ранени.

Инцидентът става в центъра на село Калчево, през което минава на пътят от Ямбол към Средец. Участъкът е изключително натоварен. Движението е ограничено на 30 км/ч. А малко преди това има „легнал полицай”.

Хората протестират, че ограничението не се спазва. А през кръстовището преминават много малки деца. Жителите на село Калчево настояват за още легнали полицаи в района. Преди около 2 години дори е имало подписка за това.

“Аз бях в читалището и видях ситуацията. Само материални щети има при мен. Има ограничение, но никой не го спазва, има пешеходна пътека, но никой не спира”, разказа Петър Чобанов, чийто автомобил е ударен при инцидента.

„Притеснявам се, виждате колко автомобили минаха с несъобразена скорост. Улицата е тясна, не могат да се разминат колите, тук е кметството, здравната служба, магазин, заведение”, разказва жителка на селото.

Според статистиката обаче през последните години е имало само два инцидента. Към момента не се предвиждат допълнителни мерки за безопасността на движението в района.

Източник: www.netnews.bg

Подобни публикации

Back to top button