Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини
Популярно

Напредва ремонтът с европейски средства на Младежкия културен център в Ямбол

Напредва ремонтът на Младежкия културен център „Георги Братанов“ в Ямбол. Фасадата е почти завършена, покривът е изцяло ремонтиран, изградени са системите на отопление и климатизация, съобщават от общинския пресцентър.

Електрическата инсталация отговаря на всички съвременни стандарти за безопасност и функционалност. Продължава монтажът на дограма и нови прозорци за по-добра енергийна ефективност. Ремонтът на пешеходната пасарелка на сградата също е в напреднал етап. Предстои поставянето на подови настилки, завършването на тоалетните, общите части и вертикалната планировка, допълват от местната управа.

Както съобщи БТА, модернизацията на бившия Младежки дом в Ямбол започна в началото на февруари и се очаква да приключи през септември тази година. Ремонтът възлиза на близо 6,9 млн. лева, като от тях над 4 млн. лв. са осигурени по оперативната програма “Региони в растеж” 2014 – 2020 г. Останалите 2,8 млн. лева са чрез нисколихвен дългосрочен заем от Фонда за устойчиви градове.

Сградата е една от емблематичните в града. Бившият Младежки дом е построен през 1972 г., но оттогава не е реновиран.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button