Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовини
Популярно

Международният ден на младежта в Ямбол

Концерт на „Керана и космонавтите“, младежко изложение и „лов на съкровища“

С концерт на група „Керана и космонавтите“, младежко изложение и състезателна игра „лов на съкровища“ в Ямбол ще бъде отбелязан Международният ден на младежта – 12 август, съобщиха от общинския пресцентър.

Заниманията в градския парк започват от 9:30 часа със състезателната игра за разгадаване на загадки с логическо мислене. В нея могат да участват отбори от трима – деца и младежи от 14- до 20-годишна възраст, както и родители с дете.

В 19:00 часа на централната алея в парка ще започне младежкото изложение. В него спортни клубове, учебни заведения и неправителствени организации ще представят дейността си. Музикалната формация „Керана и космонавтите“ ще се качи на сцената до фонтана в 21:00 часа.

За трета поредна година местната управа в Ямбол, заедно с Превантивно-информационния център и Младежкия парламент, организират отбелязване на Международния ден на младежта. Миналата година певицата Михаела Филева и илюзионистът Дани Белев гостуваха в града.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button