Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

“Диана експрес” събраха хиляди на централния площад в Ямбол

“Диана експрес” събраха хиляди на централния площад в Ямбол тази вечер. Концертът на любимата на поколения българи група е по повод празника на града – Свети Дух, който тази година е на 5 юни.

“Драги приятели, искам да ви кажа, че това не е концертът на “Диана експрес”, това е вашият концерт”, обърна се към препълнения с хора площад обявеният за най-добър композитор на филмова музика за 20-и век Митко Щерев, който е роден в Ямбол. Първият концерт на групата е в зала “Диана” в родния му град, припомни той.

На сцената заедно с него се качиха Илия Ангелов – вокал и китара, Живко Топалов – бас китара и вокал, Бисер Йосифов – ударни и Атанас Копчев – китара. Музикантите изпълниха едни от емблематичните си песни – “Признание”, “Северина”, “Есен”, “Влюбено сърце”, “Две праскови и две череши”.

По време на концерта Митко Щерев слезе при публиката и подари на случайно избран човек диск със златните хитове на легендарната българска група. “Страхотни сте, никога няма да забравя този концерт. Все пак това е моят роден град. Нека от днес нататък вашето утре да бъде само хубаво”, каза още той, преди групата да закрие концерта с хита “Утре”. Публиката обаче извика музикантите на бис и те изпълниха още една песен – “Блус за двама”.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button