Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Деца и служители на ВиК – Ямбол засадиха 80 дръвчета по случай Световния ден на водата

Деца и служители на „Водоснабдяване и канализация“ (ВиК) в Ямбол засадиха 80 дръвчета в региона. Екоакцията е по повод Световния ден на водата. Залесяването в Ямбол се състоя в района на пречиствателна станция за отпадни води, както и край другите обекти на водоснабдителното дружество в областта.

Инициативата цели засаждане на 3000 дръвчета в цялата страна от всички ВиК – оператори, като започна още вчера, продължава и днес, каза за БТА управителят на ВиК – Ямбол Христина Микуцева. Засадените в Ямболско дръвчета са от видовете маклура, гинко билоба, лешник и хартиено дърво.

Екоакцията е част от инициативите, които Българският ВиК Холдинг организира по повод Световния ден на водата, съвместно с Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

По повод Световния ден на водата вчера в Областната администрация в Ямбол бяха отличени деца, участвали конкурсите за детска рисунка и есе, които организира водоснабдителното дружество.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button