Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Депутатът Атанас Мерджанов и европейската шампионка по борба Юлияна Янева ще бъдат сред наградените за празника на община Тунджа

Народният представител от БСП в 38-ия, 40-ия и 41-ия парламент Атанас Мерджанов ще бъде удостоен със званието “Почетен гражданин на Община Тунджа”. Сред наградените за празника на Община Тунджа на 22 април – Денят на земята, ще бъде и европейската шампионка по борба Юлияна Янева. Това решиха на днешното си заседание общинските съветници в Тунджа.

Мерджанов бе номиниран за почетен гражданин на Тунджа за подкрепата му за различни проекти и инициативи, допринесли за развитието на общината, се посочва в мотивите за предложението. Наградата на Юлияна Янева, която е от тунджанското село Кукорево, е за цялостен принос в спорта.

С почетен знак “Герб на Община Тунджа – златен” ще бъдат удостоени общественичката Денка Адамова от с. Безмер, Мара Стоянова – главен специалист в кметството в с. Скалица, и Силва Иванова – началник отдел “Социални услуги” в Общината. “Герб на Община Тунджа – сребърен” ще бъде присъден на Тодор Милев от с. Безмер и счетоводителят в общинската администрация Диана Кънчева.

Колективната награда за стопанска инициатива ще получи компанията “Тенево Солар”, която изгражда най-големият хибриден парк у нас край тунджанското село Тенево. За стопанска инициатива с индивидуални награди ще бъдат отличени изпълнителният директор на фирма “Аграрика” Георги Шевкенов и Диньо Жеков, управител на фирма “Жекови – Тенево”.

С наградите за граждански принос ще бъдат удостоени Янко Георгиев, който дари статуя на Св. Богородица за с. Голям Манастир, дарителят и общественик от село Завой Петър Петров и земеделският производител, общественик и дарител Стоян Карадимитров от с. Ботево.

Колективна и индивидуална награда за постижения в спорта ще получат съответно футболният клуб “Априлец 2017” – село Бояджик кикбоксьорът Даниел Динев.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button