Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

630 абитуриенти ще дефилират под празничната арка в Ямбол

Празнична арка и кът за снимки ще бъдат монтирани специално за абитуриентите и тази година до община Ямбол. 630 са зрелостниците, които 12-те средни училища и гимназии изпращат тържествено тази седмица. „Скъпи абитуриенти, пожелавам Ви здраве, упоритост, решимост и амбиция да осъществите мечтите си. Разчитайте на Вашите знания и ги усъвършенствайте, защото те ще бъдат най-силните оръжия, с които разполагате. На Вас, учители, желая здраве и енергия в изпълнението на Вашата мисия. Вие сте тези, които обучават и насочват учениците, бъдещето на България!“, се казва в приветствието на кмета Валентин Ревански.

Абитуриентските балове в Ямбол ще са на 23-ти и 24-ти май, като дефилетата отново ще преминат тържествено през централната част на града.

На 23 май след 18:30 часа под празничната арка ще преминат абитуриентите на Професионална гимназия по земеделие „Христо Ботев“, Професионална техническа гимназия „Иван Райнов“ и Професионална гимназия по подемна, строителна и транспортна техника „Н. Й. Вапцаров“.

На 24 май  между 18:00 и 19:00 часа ще са дефилетата на Профилирана гимназия „Васил Левски“, Природо-математическа гимназия „Атанас Радев”, Средно училище „Св. Климент Охридски“, Професионална гимназия по икономика „Г. С. Раковски“, Гимназия по строителство и архитектура, графика и дизайн „Кольо Фичето”, Спортно училище „Пиер дьо Кубертен“, Езикова гимназия „Васил Карагьозов“, Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ и Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии.

Сборните пунктове и тази година ще са в близост до Община Ямбол – до храм „Свети Николай Чудотворец“, НЧ „Съгласие-1862“, Сити-център, МОЛ-Ямбол и „Вилтон-център“.

Община Ямбол ще съдейства на Районно управление на МВР, като с цел безопасност ще бъде въведена временна организация за движение по улиците, които водят до ресторантите, където ще се проведат официалните бални вечери. Призоваваме всички абитуриенти, които ще се придвижват със собствен транспорт, да бъдат внимателни и да не допускат нарушения на пътя.

Източник: www.yambolpress.bg

Подобни публикации

Back to top button