Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаПрепоръчани

Община Тунджа организира инвестиционен форум, на който ще бъдат представени бизнес инициативите в региона

Община Тунджа организира инвестиционен форум, на който ще бъдат представени успешно реализирани и предстоящи бизнес инициативи в региона, съобщи на брифинг кметът Станчо Ставрев. Форумът ще се състои на празника на общината – 22 април, Международния ден на земята, а намерението е да стане ежегоден.

По време на Инвестиционния форум “Тунджа 2024” ще бъде представена икономическата активност на бизнеса и нови инвестиционни намерения с висока добавена стойност за развитието на общината. Целта е да се създаде реална и пълноценна среда за комуникация между бизнеса, местната власт и институциите, имащи отношение към работата на бизнеса, обясни кметът Ставрев.

Важни акценти ще бъдат реализирани устойчиви инвестиции в машиностроенето и логистиката, както и тяхното последващо развитие; мащабни проекти за енергия от възобновяеми източници, концесии на подземни богатства; селското стопанство, което е силно развито в общината. Във фокуса на форума ще бъдат и намеренията за изграждане на нови индустриални зони в община Тунджа.

През март в специална секция на сайта на Община Тунджа ще бъдат представени профилите на инвеститорите, които ще участват във форума с портфолио на съответната инвестиция. Важен елемент, освен стойността на инвестицията и периодът на реализацията ѝ, ще бъде броят на работните места, които тя ще ангажира, каза още кметът.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button