Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураПрепоръчани
Популярно

Хитовете на АББА в Ямбол

Стотици пяха и танцуваха хитовете на „АББА“ с Люси Дяковска, Милица Гладнишка и Плевенската филхармония в Ямбол

Стотици пяха и танцуваха вечните хитове на „АББА“ с Люси Дяковска, Милица Гладнишка и Плевенската филхармония на закриването на Музикалните празници „Златната Диана“ в Ямбол тази вечер. Музиката на легендарната шведска група звуча под диригентството и аранжимент на Георги Милитиядов.

Музикантите вдигнаха максимално градуса на настроението в препълнената до краен предел Общинска зала. Люси Дяковска и Милица Гладнишка през цялото време владееха сцената с неизчерпаема енергия. Отговорът на публиката – бурни аплодисменти, възгласи „Браво“ и три биса след края на концерта.

Концертът „ABBA Symphоnie“ постави началото на национално турне, част от програмата за отбелязване на 70 години от създаването на Плевенската филхармония. След Ямбол трибютът на любимата на поколения група „АББА“ ще спре в още десет града в страната.

„Една от много малкото групи, които са оставили сериозен отпечатък не само в поп музиката, а като цяло в музиката в световен мащаб. Идеята ни е да подсетим отново публиката какво са „АББА“ и да си потанцуваме малко заедно. Трудно е вече да накараме хората да слушат класическа музика. През по-различните жанрове се дава възможност все пак да се докоснат до симфоничното и филхармоничното изкуство“, каза за БТА Люси Дяковска.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button