Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани

Доброволци отново подемат благотворителна кампания „Бъди човек“

Доброволци подемат поредна благотворителна кампания „Бъди човек“ в област Ямбол. В навечерието на Великден те отново ще съберат и раздадат хранителни помощи на самотно живеещи възрастни хора от региона. Това съобщи за БТА Деница Козарева, която е част от доброволческата инициатива.

Отново ще се събират хранителни продукти и вещи от първа необходимост, които ще бъдат доставени до домовете на възрастни хора от 26 до 28 април. Даренията се събират до 21 април, а пунктовете са обявени на фейсбук страницата на инициативата. Нови доброволци могат да се запишат до 12 април.

Магията на срещите ни с възрастните хора и умилението в очите им ни карат да осъзнаем какво всъщност правим и колко важно е то, посочват от „Бъди човек – Област Ямбол“.

Кампанията се организира за 23-ти път в Ямболска област преди големи християнски празници. До момента в нея са подкрепени над 3000 нуждаещи се. Доброволците са успели да обходят многократно всички над 100 села в региона.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button