Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Близо 80 процента от данъчните декларации на физически лица в Ямбол са подадени по електронен път

Почти 80 процента от данъчните декларации на физически лица в Ямбол са подадени в електронния портал на Националната агенция за приходите (НАП), съобщи говорителят на местната служба на ведомството Ваня Велева.

До края на данъчната кампания на 2 май в офиса на НАП – Ямбол са приети 9081 декларации, като от тях – 7250 са подадени с персонален идентификационен код (ПИК) и електронен подпис. На гише са приети 1432 формуляра, а по пощата почти 400.

В случай на допуснати неточности в декларираните данни, до 30 септември 2023 г. данъкоплатците имат възможност да направят промени, като подадат коригираща декларация, припомниха от приходното ведомство.

Близо 700 000 души в цялата страна са подали декларациите си. Общият размер на деклариран данък върху доходите е почти 221 млн. лв. Над 83 процента от декларациите са подадени по интернет с ПИК или електронен подпис. Повече от 72 процента са се възползвали от онлайн услугата на НАП за предварително попълнените доходни декларации, сочат данни на приходната агенция.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button